PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش آنلاک کردن LG Optimus L9 || تمام مدل ها



Reza.Vejdan
07-29-2014, 09:31 AM
به نام حضرت دوست که هر چه داریم از اوست....


موارد مورد نیاز :


چون رام V20B قابلیت آنلاک نداره باید V20H یا همان رام اروپا رو از اینجا دانلود کنید

[Only registered and activated users can see links]

فایل فست بوت مورد نیاز رو دانلود کنید


forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2191542&d=1376605082

فایل ADB و ریکاوری رو هم دانلود کنید


[Only registered and activated users can see links]





آموزش آنلاک:


1:فایل رام p760 ورژن v20b یا v20c اروپا رو دانلود کنید.توسط روش فلش کردن آفلاین kdz رام رو روی گوشی خودتون فلش کنید

بعد از فلش شما نیاز به هارد ریست دارید تا گوشی بوت بشه البته شایدم نباشه

2:گوشی خود را به کامپیوتر وصل کنید در حالت LG software mode و اینکه usb debbuging روشن باشه

3:گوشی خود را به وای فای متصل کنید و مطمئن بشید به اینترنت دسترسی دارید.بعدش گوشی خود رو به مدت 30 دقیقه در حالی که دسترسی به اینترنت دارد رها کنید

(احتمال داره وقتی رام اروپا رو نصب کردید روی مدل P768 وای فای کار نکنه اگر اینطوری بود با جی پی آر اس به مدت 30 الی 45 دقیقه به اینترنت وصل باشید)

این مرحله برای اینکه اطمینان حاصل کنید گوشی آماده آنلاک شدن است ضروریه

4:فایل زیر را که دانلود کرده اید اکسترکت کنید:



ADB_and_Recovery_Images-P768.rar







حالا فایل adb.exe که روی کامپیوترتون ذخیره کردید رو پیدا کنید و پنجره command رو باز کنید

5:چک کنید گوشی شما شناخته شده یا خیر(شناخته بشه تو کامپیوتر نوتیفیکیشن میاد ADB devices)اگر گوشی شما وصل بود دستور زیر زیر رو تایپ کنید:



ADB reboot oem-unlock







6:شما حالا باید با یک صفحه سیاه مواجه بشید که روی اون درخاست یه تاییدیه برای باز کردن بوت لودر نمایش داده شده.حالا شما ولومبالا رو بزنید تا بوت لودر باز بشه.حالا شما در حالت LG fatboot mode هستید.

7:دست خودتون رو به مدت ده ثانیه روی کلید قفل کردن تلفن نگه دارید.گوشی دوباره روشن خواهد شد

8:از روش فلش کردن آفلاین استفاده کنید تا رام جلی بین مورد علاقه خودتون برای مدل p768 رو فلش کنید.بعد از فلش ممکنه نیاز به هارد ریست پیدا کنید تا گوشی بوت بشه

خب حالا رام شما آنلاک شد ...

برای روت و ریکاوری نصب کردن هم میتونید به بخش آموزش این گوشی برید و آموزش رو پیدا کنید




نوشته شده در فروم ************* توسط mesarabi ویرایش شده و تصحیح شده توسط بنده ..

ashkan324
10-30-2014, 02:36 PM
سلام فایل
فایل ADB و ریکاوری
​دانلود نمیشه

ashkan324
10-30-2014, 02:52 PM
اگه میشه فایل رام v20h رو هم بزارید

Reza.Vejdan
10-30-2014, 02:59 PM
اگه میشه فایل رام v20h رو هم بزارید


[Only registered and activated users can see links]


سلام فایل
فایل ADB و ریکاوری

​دانلود نمیشه


فایل ریکاوری زیاد مهم نیست شما اول آنلاک کنید بعد از آن ریکاوری را با این روش نصب کنید

[Only registered and activated users can see links]

الان شما تنها کاری که باید بکنید این هستش که تمامی درایو های گوشیتون رو نصب کنید تا سیستمتون گوشی رو کامل بشناسه

پکیج ADB هم لینکش اینجاست


[Only registered and activated users can see links]

ashkan324
10-30-2014, 08:04 PM
هر کاری می کنم رام اروپا دانلود نمیشه نمیتونید همینجا اپلودش کنید؟

Reza.Vejdan
10-30-2014, 09:52 PM
هر کاری می کنم رام اروپا دانلود نمیشه نمیتونید همینجا اپلودش کنید؟

تست شد هیچ مشکلی نداره وارد لینک زیر بشید


[Only registered and activated users can see links]

در قسمت Most download اولین گزینه رو کلیک کنید این رو NEU/EUROPE OPEN حالا کدی که ازتون میخواد رو وارد و Verify رو بزنید

حالا برای شما یه پیجی میاد که شبیه این هارو نوشته


Sell your advice and learn from the best at Live Ninja
[Only registered and activated users can see links]

لینک پایینش رو هر چی بود کپی کنید در مرورگر و برید به اون آدرس

حالا یک صفحه باز میشه در بالا در سمت راست نوشته Please wait و چند ثانیه میشمره و دکمه ی Skip میاد اون رو بزنید تا دانلود شروع بشه

موفق باشید

Anisi
12-25-2014, 03:36 AM
تا مرحله 3 برای آنلاک کافیه یا باید همه رو انجام بدیم؟
منظورتون رو از 8:از روش فلش کردن آفلاین استفاده کنید تا رام جلی بین مورد علاقه خودتون برای مدل p768 رو فلش کنید.بعد از فلش ممکنه نیاز به هارد ریست پیدا کنید تا گوشی بوت بشه متئجه نمی*شم! مگه الان ما رام اروپا رو نصب نکردیم؟ چرا دوباره رام p768*رو نصب کنیم؟!

Amir.Sh
12-25-2014, 06:30 PM
تا مرحله 3 برای آنلاک کافیه یا باید همه رو انجام بدیم؟
منظورتون رو از 8:از روش فلش کردن آفلاین استفاده کنید تا رام جلی بین مورد علاقه خودتون برای مدل p768 رو فلش کنید.بعد از فلش ممکنه نیاز به هارد ریست پیدا کنید تا گوشی بوت بشه متئجه نمی*شم! مگه الان ما رام اروپا رو نصب نکردیم؟ چرا دوباره رام p768*رو نصب کنیم؟!

سلام!!!

شما همه ی مراحل رو انجام بدید!!!

منظور این هست که احتمال داره بعد از انجام مراحل بالا گوشی بالا نیاد و شما رام رسمی رو باید فلش بزنید

Anisi
12-26-2014, 01:50 AM
من دستور ADB reboot oem-unlock رو که می*زنم، گوشی ریستارت میشه و دوباره بالا میاد. چیزی نشون نمیده. CMD هم اروری نمیده! چ کنم؟

Reza.Vejdan
12-26-2014, 02:12 AM
من دستور ADB reboot oem-unlock رو که می*زنم، گوشی ریستارت میشه و دوباره بالا میاد. چیزی نشون نمیده. CMD هم اروری نمیده! چ کنم؟

گوشیتون رو به حالت S/W Updgrade به سیستمتون وصل کنید

به این شکل که گوشیتون رو خاموش کنید و کلید زیاد کردن صدارو بگرید و همزمان USB رو وصل کنید تا صفحه ای که گفتم بیاد بعد در گوشه ی سمت چپ در بالا ببینید اطلاعات آنلاک زده شده یا خیر

اگر زده نشده باید آموزش رو از اول و با دقت دوباره انجام بدید

Anisi
12-26-2014, 02:14 AM
قبل از انجام مراحل منظورتونه یا بعد از اون؟ منظورتون از حالت s/w... اینه که وقتی گوشی میاد بالا گوشش نوشته حالت ایمن-safemod؟

Reza.Vejdan
12-26-2014, 02:16 AM
قبل از انجام مراحل منظورتونه یا بعد از اون؟

بعد از پایان مراحل عرض کردم برای چک کردن آنلاک بودن و درست انجام شدن کار اون کاری که عنوان کردم رو انجام بدید اگر دیدید آنلاک نشده دوباره از اول باید آموزش رو به دقت انجام بدید


موفق باشید

Anisi
12-26-2014, 02:19 AM
فقط یک صفحه با یک نوشته میاد که please waut while upgrading. چیز دیگه ای نیست!

Reza.Vejdan
12-26-2014, 02:20 AM
فقط یک صفحه با یک نوشته میاد که please waut while upgrading. چیز دیگه ای نیست!

خب پس دوست عزیز باید آموزش رو به دقت از اول انجام بدید

Anisi
12-26-2014, 02:25 AM
آخه مرحله خاصی نیست. فقط زدن دستور هست دیگه. فقط یک نکته اینکه من فایل Minimal ADB And Fastboot رو دان کردم که وقتی اجراش می*کنید این صفحه میاد:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Reza.Vejdan
12-26-2014, 02:28 AM
آخه مرحله خاصی نیست. فقط زدن دستور هست دیگه. فقط یک نکته اینکه من فایل Minimal ADB And Fastboot رو دان کردم که وقتی اجراش می*کنید این صفحه میاد:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

دوست عزیز مشکل شاید اصلا اینجا نباشه و در مراحل قبلی باشه...

Anisi
12-26-2014, 02:29 AM
منظورتون مرحله نصب رام اروپا هست؟ (چون الان توی درباره گوشیم زده p76020h)
گوشی نباید روت باشه که؟ چون وقتی رام اروپا رو ریختم روتش پرید.
3 ساعتم هست به نت با سرعت بالا وصله!

Reza.Vejdan
12-26-2014, 02:32 AM
منظورتون نصب رام اروپا هست؟

منظورم مرحله ی خاصی نیست شما رام اروپا رو که دانلود کردید روت کنید و بعد به اینترنت وصل کنید با دیتا

دقت کنید حتما به اینترنت وصل باشه

برای چک کردن وصل بود هم برید گوگل کروم رو باز کنید و آدرس گوگل رو بزنید ببینید میاد یا خیر اگر اومد اینترنت دارید دیگه از اونجا خارج نشید هر چند وقت یکبار هم یک رفرش کنید تا ببینید هنوز اتصال اینترنت برقرار هست یا خیر

بعد از نیم الی یک ساعت

یک ساعت بزارید که چه بهتر مراحل بعدی رو ادامه بدید

Anisi
12-26-2014, 03:20 AM
برای بار سوم مراحل رو تکرار کردم. تفاوتی نکرد. ممکنه همچین چیزی؟ ممکنه رام رو اشتباه نصب کرده باشم؟
من رام


NEU/EUROPE OPEN ([Only registered and activated users can see links])
V20H
LGP760
17222


رو نصب کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید که واقعا برام عجیبه!
راستی «شناخته بشه تو کامپیوتر نوتیفیکیشن میاد ADB devices» رو هم اشنباه نوشتید. توی رفرنس انگلیسی نوشته این عبارت رو توی CMD بزنید تا دستگاه*های متصل رو نشون بده و مطمین بشید که گوشیتون وصله.

Reza.Vejdan
12-26-2014, 09:48 AM
برای بار سوم مراحل رو تکرار کردم. تفاوتی نکرد. ممکنه همچین چیزی؟ ممکنه رام رو اشتباه نصب کرده باشم؟
من رام


NEU/EUROPE OPEN

V20H
LGP760
17222


رو نصب کردم.
ممنون میشم راهنمایی کنید که واقعا برام عجیبه!
راستی «شناخته بشه تو کامپیوتر نوتیفیکیشن میاد ADB devices» رو هم اشنباه نوشتید. توی رفرنس انگلیسی نوشته این عبارت رو توی CMD بزنید تا دستگاه*های متصل رو نشون بده و مطمین بشید که گوشیتون وصله.

دوست عزیز پست قبلی من رو مطالعه کردید ؟

Anisi
12-26-2014, 02:48 PM
دوست عزیز پست قبلی من رو مطالعه کردید ؟

بلی! مشکل از رام بود. مجددا رام v20B رو نصب کردم و آنلاک شد. دوستان دیگه که قصد آنلاک رو دارن توجه کنن.

nimanik
02-07-2015, 09:41 PM
رام v20h اروپا رو نصب کردم طبق مراحل رفتم وقتی دستورو میزنم گوشی خاموش و روشن میشه و هیچ پنجره ای نمیاد!
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Reza.Vejdan
02-08-2015, 12:32 AM
رام v20h اروپا رو نصب کردم طبق مراحل رفتم وقتی دستورو میزنم گوشی خاموش و روشن میشه و هیچ پنجره ای نمیاد!
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])


دوست عزیز شما مرحله ای که گفتم توسط دیتای سیم کارت گوشیتون رو به اینترنت وصل کنید رو با موفقیت انجام دادید ؟ احتمال میدم در این قسمت مشکل داشته باشید

nimanik
02-08-2015, 12:41 AM
دوست عزیز شما مرحله ای که گفتم توسط دیتای سیم کارت گوشیتون رو به اینترنت وصل کنید رو با موفقیت انجام دادید ؟ احتمال میدم در این قسمت مشکل داشته باشید
گفتین در صورتی که وای فای کار نکنه با سیمکارت ولی وای فای کار میکنه
حالا اگه بخوام با نت سیمکارت تست کنم از اول شروع کنم یعنی دوباره فلش کنم؟

Reza.Vejdan
02-08-2015, 12:46 AM
گفتین در صورتی که وای فای کار نکنه با سیمکارت ولی وای فای کار میکنه
حالا اگه بخوام با نت سیمکارت تست کنم از اول شروع کنم یعنی دوباره فلش کنم؟

الان رام اروپا دارید؟ اگر دارید لازم به فلش نیست به اینترنت وصل شید و ادامه بدید مراحل رو

nimanik
02-08-2015, 12:49 AM
الان رام اروپا دارید؟ اگر دارید لازم به فلش نیست به اینترنت وصل شید و ادامه بدید مراحل رو
بله v20hنصبه
تست میکنم فردا خبر میدم
البته یه کاربر گفته بود تو پست های قبل با رام v20b موفق شد که اونم تست کردم همین جوری بود

Reza.Vejdan
02-08-2015, 12:51 AM
بله v20hنصبه
تست میکنم فردا خبر میدم
البته یه کاربر گفته بود تو پست های قبل با رام v20b موفق شد که اونم تست کردم همین جوری بود

تست کنید نتیجه رو خبر بدید

nimanik
02-08-2015, 12:52 PM
نشد که نشد:2:

Reza.Vejdan
02-08-2015, 06:23 PM
نشد که نشد:2:

یکبار دیگر رام اروپارو فلش بزنید و اقدام به آنلاک کنید

ha118814kh
09-17-2016, 05:46 AM
سلام
ایا گوشی k10بوتلودر داره