PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش روت اندروید 5 | لالی پاپ | Lillipop | در گوشی های ال جی



Reza.Vejdan
05-31-2015, 02:09 AM
با سلام خدمت بزگواران

قبلا هم برای اندروید 5 و روت کردنش آموزش قرار دادیم حالا یک آموزش دیگر براتون داریم!

خب بریم سراغ آموزش ::::


1- بسته ی LG Root رو دانلود کنید



[Only registered and activated users can see links]


2- درایور های ال جی رو دانلود کنید

[Only registered and activated users can see links]

3- یو اس بی دیباگینگ گوشیتون رو فعال کنید از قسمت Setting>Developer Option

4- خب حالا به پوشه ی LG_Root برید و Shift رو بگیرید و کلیک راست کنید و Open Command Windows Here رو بزنید

5- خب حالا اول مطمئن بشید گوشیتون به درستی وصل شده و مشکلی وجود نداره این دستور رو در محیط CMD وارد کنید


adb.exe devices

6- خب حالا گوشی رو خاموش کنید و در حالت دانلود مد به سیستم وصل کنید

7- خب ما اینجا یک اطلاعات دیگر هم لازم داریم که اون شماره پورت هستش که برای فهمیدن اون از پکیج دانلود شده Ports.bat رو اجرا کنید

8- خب حالا با CMD های باز شده کاری نداشته باشید


Send_Command.exe \\.\COM4

9- و دستور زیر


sh /data/local/tmp/lg_root.sh dummy 1 /data/local/tmp/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip /data/local/tmp/busybox

گوشی شما روت شد!

موفق باشید



منبع :



[Only registered and activated users can see links]

alvin gray
06-16-2015, 02:07 PM
عذر میخوام اون دستور شماره 9 رو باید داخل cmd وارد کنیم؟

Reza.Vejdan
06-16-2015, 02:23 PM
عذر میخوام اون دستور شماره 9 رو باید داخل cmd وارد کنیم؟

بله عزیز.....

alvin gray
06-16-2015, 02:27 PM
بله عزیز.....
بازم عذر خواهی میکنم
تو انجمن xda تصویر رو گذاشته
تا مرحله اخر رو درست پیش میرم ولی بعدش زمانی که کد sh /data/local/tmp/lg_root.sh dummy 1 /data/local/tmp/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip /data/local/tmp/busybox
رو بعد از علامت # وارد میکنم اتفاقی نمی افته در صورتی که تو تصویر یه سری کدها اجرا میشن مشکل از کجاست؟

attari16
06-18-2015, 01:08 AM
بازم عذر خواهی میکنم
تو انجمن xda تصویر رو گذاشته
تا مرحله اخر رو درست پیش میرم ولی بعدش زمانی که کد sh /data/local/tmp/lg_root.sh dummy 1 /data/local/tmp/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip /data/local/tmp/busybox
رو بعد از علامت # وارد میکنم اتفاقی نمی افته در صورتی که تو تصویر یه سری کدها اجرا میشن مشکل از کجاست؟

منم همین مشکلو دارم هیچ روشی هم جواب نمیده. همه روشا رو امتحان کردم. کمک کنین لطفا

Reza.Vejdan
06-18-2015, 01:13 AM
دوستان منتظر آموزش روت جدید باشید به زودی قرار داده میشه

alvin gray
06-18-2015, 01:17 PM
دوستان منتظر آموزش روت جدید باشید به زودی قرار داده میشه
خیلی ممنون فقط یه سوال این روش جدید تو انجمن xda یا سایت دیگه نیست که بریم ببینیم؟

Amir.Sh
06-18-2015, 09:36 PM
خیلی ممنون فقط یه سوال این روش جدید تو انجمن xda یا سایت دیگه نیست که بریم ببینیم؟

دوست عزیز اگر آموزش جدیدی موجود باشه خودمون قرار میدیم!!

موفق باشید

Dark Assassin
02-02-2016, 04:19 AM
سلام و خسته نباشید

من اکثر برنامه ها رو امتحان کردم ولی گوشی روت نمیشه مدل g3 d855

با one click که کار می*کنم همه مراحل موفقیت آمیز سپری میشه آخرم done رو میزنه ولی روت نمیشه

اما تو این روش وقتی می*خوام سند کامند رو اجرا کنم به هیچ وجه باز نمیشه و سریع بسته میشه

مشکل از کجاست؟ این حقیقت داره بعضی از رام*ها به هیچ وجه ممکن روت نمیشه؟

Reza.Vejdan
02-02-2016, 10:04 AM
سلام و خسته نباشید

من اکثر برنامه ها رو امتحان کردم ولی گوشی روت نمیشه مدل g3 d855

با one click که کار می*کنم همه مراحل موفقیت آمیز سپری میشه آخرم done رو میزنه ولی روت نمیشه

اما تو این روش وقتی می*خوام سند کامند رو اجرا کنم به هیچ وجه باز نمیشه و سریع بسته میشه

مشکل از کجاست؟ این حقیقت داره بعضی از رام*ها به هیچ وجه ممکن روت نمیشه؟
از این آموزش استفاده کنید دوست عزیز
[Only registered and activated users can see links]

Dark Assassin
02-02-2016, 09:30 PM
از این آموزش استفاده کنید دوست عزیز[Only registered and activated users can see links]ادمین جان این آموزش رو هم بارها امتحان کردممراحل سپری میشه ولی super su نصب نمیشه و هیچ اتفاقی نمی*افته...

Reza.Vejdan
02-03-2016, 12:45 AM
ادمین جان این آموزش رو هم بارها امتحان کردممراحل سپری میشه ولی super su نصب نمیشه و هیچ اتفاقی نمی*افته...

یکبار با این آموزش آخرین رام رسمی رو نصب کنید

[Only registered and activated users can see links]

بعد اقدام ب روت کنید

mohammad0041
02-05-2016, 10:32 AM
با سلام و احترام


گوشی من lg g4 stylus h540 هست من گوشیمو با برنامه کینگ روت روت نمودم و پس از نصب سوپر اس یو گوشی رو ریبوت کرد ولی گوشی روی ارم ال جی گیر میکنه و اصلا بالا نمیاد قبلش تصویر عروسک سبز رنگ معروف اندروید ظاهر میشه که تو شکمش یه چرخ دنده حرکت میکنه در ضمن گوشی رو ریست فکتوری هم کردم بازم بالا نمیاد و روی ارم گیر میکنه وقتی گوشیو به کامپیوتر وصل میکنم گوشیو نمیشناسه و ارور MTP LGE Android Failed میاد و متصل نمیشه گوشی به حالت دانلودینگ هم میره ولی نمی دونم چرا به pc متصل نمیشه تا باهاش فلش کنم گوشیو از دوستان خواهش میکنم اگر راهکاری میدونید ارائه بدید تا درست بشه و آیا اصلا درست بشو هست یا نه چون خیلی ناراحتم به خاطرش کل زندگیم تو گوشی بود ببرم تعمیراتی موبایل درستش میکنند چون به pc وصل نمیشه میگما با روشهایی مثل باکس زدن درست میشه یا با همون فلش زدن ساده توسط تعمیر کار حل میشه این مشکل . گوشیم بریک نشده باشه ... یه توضیحی در این باره برام بدید ممنون میشم ببخشید که خیلی حرف زدم لطفا لطفا لطفا کمکم کنید درست بشه . یا علی

mehrdad..7
02-05-2016, 12:15 PM
با سلام و احترام


گوشی من lg g4 stylus h540 هست من گوشیمو با برنامه کینگ روت روت نمودم و پس از نصب سوپر اس یو گوشی رو ریبوت کرد ولی گوشی روی ارم ال جی گیر میکنه و اصلا بالا نمیاد قبلش تصویر عروسک سبز رنگ معروف اندروید ظاهر میشه که تو شکمش یه چرخ دنده حرکت میکنه در ضمن گوشی رو ریست فکتوری هم کردم بازم بالا نمیاد و روی ارم گیر میکنه وقتی گوشیو به کامپیوتر وصل میکنم گوشیو نمیشناسه و ارور MTP LGE Android Failed میاد و متصل نمیشه گوشی به حالت دانلودینگ هم میره ولی نمی دونم چرا به pc متصل نمیشه تا باهاش فلش کنم گوشیو از دوستان خواهش میکنم اگر راهکاری میدونید ارائه بدید تا درست بشه و آیا اصلا درست بشو هست یا نه چون خیلی ناراحتم به خاطرش کل زندگیم تو گوشی بود ببرم تعمیراتی موبایل درستش میکنند چون به pc وصل نمیشه میگما با روشهایی مثل باکس زدن درست میشه یا با همون فلش زدن ساده توسط تعمیر کار حل میشه این مشکل . گوشیم بریک نشده باشه ... یه توضیحی در این باره برام بدید ممنون میشم ببخشید که خیلی حرف زدم لطفا لطفا لطفا کمکم کنید درست بشه . یا علی

دوست عزیز نگران نباشید با فلش زدن رام رسمی حل میشه شما یه بار درایورهار رو پاک کن دوباره اخرین نسخه رو نصب کن پیشنهاد میکنم از ویندوز 7استفاده کنید

mohammad0041
02-05-2016, 03:17 PM
درباره حذف کردن درایورها راهنماییم کنید لطفا. منظورتون همونایی هستن که توی device manager هست ویندوزم هم 7 هست همه رو uninstall کنم ینی ؟؟

mehrdad..7
02-05-2016, 05:06 PM
درباره حذف کردن درایورها راهنماییم کنید لطفا. منظورتون همونایی هستن که توی device manager هست ویندوزم هم 7 هست همه رو uninstall کنم ینی ؟؟


نه دوست عزیز درایورها رو که نصب کردید میرن اینجا(Control Panel\Programs\Programs and Features) زیر از اونجا حذف کنید بعدش به ادرس زیر برید و اخرین نسخه رو نصب کنید

[Only registered and activated users can see links]

Dark Assassin
02-05-2016, 09:40 PM
یکبار با این آموزش آخرین رام رسمی رو نصب کنید

[Only registered and activated users can see links]

بعد اقدام ب روت کنید

رام رسمی خود گوشی که برای هنگ کنگ بود رو هم زدم ولی بازم زوت نشد

آیا با دانگرید به کیت کت امکان روت وجود داره؟ موضوع بعدی اینه که کاستوم رام کارم رو راه نمیندازه؟

کاستوم رامی هست که روت شدنش قطعی باشه؟

یه سوال هم اینکه اگه رام یه کشور دیگه رو برای یه مدل نصب کرد ایراد نداره؟ مدل یکیه فقط کشورها متفاوته

irs00
08-28-2016, 02:09 PM
با سلام خدمت دوستان خوبم
میدونم که خیلی از دوستان مانند من در روت کردن گوشیه جی 4 استایلوسشون موندن و کلا این گوشی روت بشو نبود
امروز بالاخره یه نرم افزاری پیدا کردم برای روت گوشی جی 4 استایلوس که تمامی نسخه های آندرویدش رو براحتی روت میکنه
لینک دانلود خدمت شما
امیدوارم لذت ببرید
تشکر هم یادتون نره لطفا
VRootPro-G4Stylus ([Only registered and activated users can see links])