PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش فعال کردن LTE یا 4G | درتمامی گوشی های ال جی



Reza.Vejdan
12-29-2014, 01:25 PM
با سلام

دوستان در برخی رام ها دیدید که 4G یا همون lte غیر فعال هست این آموزش برای فعال کردن این قابلیت هست

اما 4G یا LTE چیست و به چه دردی میخورد ؟

معرفی شبکه های موبایل | 3G و 4G ([Only registered and activated users can see links])

این آموزش برای تمامی گوشی ها جز جی 2 و جی 3 هستش برای این دیوایس ها به آموزش های زیر مراجعه نمایید

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]

خب اما برای سایر دیوایس ها باید اینطور عمل کنید

کد زیر رو شماره گیری کنید

[Only registered and activated users can see links]

حالا به قسمت Phone Information برید

حالا از قسمت Set Preferred Network type گزینه ی LTE Only رو انتخاب کنید

تجربیات کاربران :



با روش دوم حل شد. البته من گوشیم روت بود اول فایل Lte Config رو حذف کردم بعدش آپدیت سنتر پیام داد که آپدیت اومده


قابل توجه دوستانی که گوشی G3 و G2 دارن و توی تنظیمات گوشیشون تو قسمت Network Mode گزینه LTE یا GSM/WCDMA/LTE auto یا همون 4G وجود نداره
وارد قسمت Update Center بشین و وارد App Updates بشین و LteConfigs رو آپدیت کنین بعد دستگاه ریستارت میشه و GSM/WCDMA/LTE auto به Network Mode اضافه میشه و میتونید از 4G ایرانسل استفاده کنید.

داداش ممنون مشکل 4g یا همون LTE حل شد . از setting قسمت App نرم افزار LTE Config رو حذف کردم ، گزینه LTE اضافه شد.

دوستانی که گوشیشون روت شده هست از این آموزش استفاده کنن
واسه من فقط این راه جواب داده
[Only registered and activated users can see links]

موفق باشید...

Hamedudk
12-29-2014, 02:42 PM
سلام. داداش این 4G مگه سخت افزار نیست؟

یعنی من این روش رو برم, (گوشی من فقط 3G ساپورت میکنه )بعد میشه 4G ؟؟؟؟!!:195:

Reza.Vejdan
12-29-2014, 02:47 PM
سلام. داداش این 4G مگه سخت افزار نیست؟

یعنی من این روش رو برم, (گوشی من فقط 3G ساپورت میکنه )بعد میشه 4G ؟؟؟؟!!:195:

با سلام

به ال جی ایران خوش آمدید

این آموزش برای دیوایس هایی هستش که این قابلیت رو دارند همونطور که شما گفتید 4G یک سخت افزار هست اما در برخی رام ها مثلا رام امارات در برخی دیوایس ها میبینید که این قابلیت غیر فعال هست با این آموزش

میتونید این قابلیت رو فعال کنید

موفق باشید

farshid sh
01-26-2015, 01:55 PM
با سلام

به ال جی ایران خوش آمدید

این آموزش برای دیوایس هایی هستش که این قابلیت رو دارند همونطور که شما گفتید 4G یک سخت افزار هست اما در برخی رام ها مثلا رام امارات در برخی دیوایس ها میبینید که این قابلیت غیر فعال هست با این آموزش

میتونید این قابلیت رو فعال کنید

موفق باشید
سلام- تو آپدیت آندروید 5 G3 این قابلیت درست شده یا نه.چون این روش موقتیه و با تغییر دکل آنتن دوباره تنظیمات مثل اولش میشه

Reza.Vejdan
01-26-2015, 02:20 PM
سلام- تو آپدیت آندروید 5 G3 این قابلیت درست شده یا نه.چون این روش موقتیه و با تغییر دکل آنتن دوباره تنظیمات مثل اولش میشه

با سلام

دوست عزیز فعلا راه چاره ای جز این کار نیست اندروید 5 هم تست نشده تا ببینیم این قابلیت اوکی شده یا خیر..

pop_0098
05-16-2015, 02:09 AM
با سلام

به ال جی ایران خوش آمدید

این آموزش برای دیوایس هایی هستش که این قابلیت رو دارند همونطور که شما گفتید 4G یک سخت افزار هست اما در برخی رام ها مثلا رام امارات در برخی دیوایس ها میبینید که این قابلیت غیر فعال هست با این آموزش

میتونید این قابلیت رو فعال کنید

موفق باشید

من گوشیم به روز شده به اندریود 5 هر روشی تو نت بوده را انجام دادم

رام هم ریختم چه قبلی چه چه جدید

فعال بشو نیست و قبلا دیده بودم گوشیم داشت حالا اپدیت ها این اپ را فقط بروز نمیکنه باید چیکار کرد

رام غیر امارت بریزم خوب میشه ؟

Reza.Vejdan
05-16-2015, 02:19 AM
من گوشیم به روز شده به اندریود 5 هر روشی تو نت بوده را انجام دادم

رام هم ریختم چه قبلی چه چه جدید

فعال بشو نیست و قبلا دیده بودم گوشیم داشت حالا اپدیت ها این اپ را فقط بروز نمیکنه باید چیکار کرد

رام غیر امارت بریزم خوب میشه ؟

بله میتونید تست کنید مثل رام های اروپا....

zardrang
05-19-2015, 09:03 AM
با سلام
من قبلا آندروید 4.4.2 رروی گوشی جی 2 نصب بود و خودش تنظیمات 4g درست بود ولی به آندورید 5 آپش کردم و دیگه این تظیمات نداره

Reza.Vejdan
05-19-2015, 09:46 AM
با سلام
من قبلا آندروید 4.4.2 رروی گوشی جی 2 نصب بود و خودش تنظیمات 4g درست بود ولی به آندورید 5 آپش کردم و دیگه این تظیمات نداره

در پست اول تجربیات کاربران رو مطالعه کردید دوست عزیز؟

pop_0098
05-21-2015, 01:19 AM
من یک راه را کامل رفتم تا گوشی کامل انتن را برای من فعال کرد ولی دیگه بعد این همه سال نمیشه به ال جی هم اعتماد کرد

اول گوشی را مثل این روش روت کردم

[Only registered and activated users can see links]

دو فایل اجرایی یکی درایور ال جی هست و یک فایل دیگه که نمیدونم چیه گرفتم

نصب کردم

یک فایل

LG One Click Root 1.3 (Graphic UI)


هم گرفتم و نصب کردم یک ایکون برای روت ال جی روی دیسکتاب اورد


مثل اموزش پیش رفتم و روت کامل شد برای lg g3 855

با اندروید 5

بعد با نرم افزار ES File Explorer که قبلا نصب داشتم وارد فایل منجیر گوشی شدم

بعد در منوی این نرم افزار قسمت root Explorer را فعال کردم

بعد به مسیر

local در منو رفتم

بعد device و بعد به پوشه system و بعد وارد پوسه app شدم

و پوشه LteConfigs را کامل پاک کردم

گوشی را ریاستارت کردم وقتی وارد شبکه های موبایل میشید و نوع انتن را میخوایند مشخص کنید بدون هیچ کدی راحت lte را میشناسه

من سیم کارت هم در اوردم دوباره امتحان کردم دیدم مثل دادن کد نیست که با تعویض سیم کرات دوباره کد باید بدید

مشکل از خود اپ هست وقتی باشه اون لود میشه تو تنظیمات نوع چیپ انتن وقتی نبشاه راحت همه انتن ها را میشناسه

kelen
07-20-2015, 02:23 AM
با سلام گوشی من gflex l23 هست وقتی میزارمش رو lte only انتن قطع میشه مشکل از کجاست ؟

Amir.Sh
07-20-2015, 05:56 PM
با سلام گوشی من gflex l23 هست وقتی میزارمش رو lte only انتن قطع میشه مشکل از کجاست ؟

سلام

خب دوست عزیز شما از چه سیم کارتی استفاده میکنید>؟؟

برید به سایت مربوط به سیم کارت خودتون و ببنید داخل شهری که هستین 4g ساپورت میکنه یا نه؟؟

این مشکل برای این هست که منطقه ای که هستین 4g آنتن نمیده و بنابراین آنتن ندارید

kelen
07-27-2015, 07:45 PM
باسلام گوشی بغل دستیم 4جی هست مثل من هم همراه اول داره

Amir.Sh
07-28-2015, 05:43 PM
باسلام گوشی بغل دستیم 4جی هست مثل من هم همراه اول داره

سلام

منظورتونو متوجه نشدم دوست عزیز؟؟

دوستتون هم همین مشکلو دارن؟؟

خب گفتم که واسه منظقه ای که شما زندگی میکنیدبستگی داره

kakero
11-08-2015, 11:07 AM
سلام ..

گوشیم داخل اپدیت سنتر اپدیت lte configs نیست چیکار باید بکنم تا گزبنه lte در بخش تنظیمات بیاد؟

روت نیس گوشیم

اندروید 4.4.2

فرستاده شده از LG-D802ِ من با Tapatalk

mahtab_tarsa
12-04-2015, 10:46 AM
سلام خدمت ادمین عزیز بنده گوشی lg g3 دارم و تمام موارد بالا رو امتخان کردم ولی lte برای گوشی بنده فعال نشد
مدل گوشی بنده lg g3 D855

m@p
12-05-2015, 11:58 PM
سلام ببخشید گوشی ال فینو هم 4g میشود

Ho3ein4
03-02-2016, 11:33 PM
دوستان من هر کاری میکنم lteconfig اپدیت نمیشه چکار کنم لطفا کمکم کنید.راههای بالا رو امتحان کردم گوشیم g2

jabi_james
03-16-2016, 04:13 PM
سلام.من گوشیم g pro 2 هست..رو کیت کت با حذف lte config از قسمت apps تونستم lte رو اضافه کنم..الان رو lollipop هستم. با این کار اضافه نشد. تو update center هم چیزی درمورد آپدیت نیومده..وقتی میخوام وارد phone info بشم میگه گوشی شما ساپورت نمیشه بوسیله این نرم افزار.
چه کنیم؟

mehrdad..7
03-16-2016, 10:12 PM
سلام.من گوشیم g pro 2 هست..رو کیت کت با حذف lte config از قسمت apps تونستم lte رو اضافه کنم..الان رو lollipop هستم. با این کار اضافه نشد. تو update center هم چیزی درمورد آپدیت نیومده..وقتی میخوام وارد phone info بشم میگه گوشی شما ساپورت نمیشه بوسیله این نرم افزار.
چه کنیم؟
سلام کد زیر رو بزن از چب به راست

3845#*model phone#

mohamad29
04-23-2016, 02:30 PM
سلام
من lg leon دارم ولی lte یا 4g نداره
گوشی رو روت کردم برنامه es explorer
رو هم نصب کردم و شاخه روت شدم
ولی فایلی به اسم persist.radio.lteon.xml. اصلا وجود نداره
حتی توی setting قسمت App
نرم افزار. LTE Configوجود نداره
چیکار کنم؟

mostafa152
10-15-2016, 02:11 PM
سلام من کد دستوری *#*#4636#*#* رو همان طور که گفته شد زدم و تنظیمات رو انجام دادم ولی توی تنظیمات گوشی LTE اضافه نمی شه هر دفعه که وارد *#*#4636#*#* می شم تنظیمات به حالت اولیه برگشته و سیو نمی شه چیکار باید بکنم؟
گوشیم E988

Reza.Vejdan
10-17-2016, 03:35 AM
سلام من کد دستوری *#*#4636#*#* رو همان طور که گفته شد زدم و تنظیمات رو انجام دادم ولی توی تنظیمات گوشی LTE اضافه نمی شه هر دفعه که وارد *#*#4636#*#* می شم تنظیمات به حالت اولیه برگشته و سیو نمی شه چیکار باید بکنم؟
گوشیم E988

گوشیتون چی هست دوست عزیز

hamidazami
06-29-2017, 05:52 PM
سلام.بنده چند وقت پیش یک گوشی ال جی g5 خریدم که متاسفانه به شبکه LTE متصل نمیشود.
وقتی از منوی مخفی شبکه را روی LTE Only قرار میدهم انتن قطع میشود.(منطقه ما کاملا تحت پوشش LTE میباشد).و در هنگام جستجو شبکه LTE را پیدا نمیکند.
مدل گوشی:G5-RS988
نسخه اندروید:6.0.1
نسخه نرم افزار امنیتی:MDF v2.0 Release 1
و عرض کنم هنگامی که میخواهم از طریق کد دستوری *#*#4636#*#* وارد اطلاعات تلفن شوم، پیغام ( این برنامه کاربردی روی این دستگاه کار نمی کند) ظاهر می شود.
شما تا بحال به چنین مشکلی برخوردین و اینکه ایا این مشکل قابل رفع می باشد؟
با تشکر

javadh123
06-29-2017, 11:15 PM
سلام.بنده چند وقت پیش یک گوشی ال جی g5 خریدم که متاسفانه به شبکه LTE متصل نمیشود.
وقتی از منوی مخفی شبکه را روی LTE Only قرار میدهم انتن قطع میشود.(منطقه ما کاملا تحت پوشش LTE میباشد).و در هنگام جستجو شبکه LTE را پیدا نمیکند.
مدل گوشی:G5-RS988
نسخه اندروید:6.0.1
نسخه نرم افزار امنیتی:MDF v2.0 Release 1
و عرض کنم هنگامی که میخواهم از طریق کد دستوری *#*#4636#*#* وارد اطلاعات تلفن شوم، پیغام ( این برنامه کاربردی روی این دستگاه کار نمی کند) ظاهر می شود.
شما تا بحال به چنین مشکلی برخوردین و اینکه ایا این مشکل قابل رفع می باشد؟
با تشکر
سلام
این روش برای شما جواب نمیده! روشی پیدا کردم قرار میدم

hamidazami
06-30-2017, 11:56 PM
سلام.این را هم ذکر کنم که وقتی IMEI گوشی را در سایت ایرانسل برای بررسی قابلیت فورجی بودن گوشی را وارد میکنم.پیغام عدم پوشش فورجی را میدهد.و وقتی هم که کد دستوری #34 ([Only registered and activated users can see links]) * را وارد میکنم مشخصات گوشی ال جی G3 را نمایش میدهد.

Omar
07-21-2017, 09:13 PM
قسمت update centerرقیقا کجای گوشی قرار داره لطفا یکم توضیح بدین هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم

Reza.Vejdan
07-21-2017, 11:24 PM
قسمت update centerرقیقا کجای گوشی قرار داره لطفا یکم توضیح بدین هر چی گشتم نتونستم پیداش کنم

تنظیمات> درباره تلفن

mahdiyar98
08-13-2017, 03:30 PM
سلام. گوشی من lg g pro e988 هستش. از راه دومی که گفتید انجام دادم و درست عمل میکنه اما موقتیه و وقتی به قسمت تنظیمات شبکه اینترنت در تنظیمات گوشی میرم خودکار رو همون حالت قبلی یعنی h میره. نمیشه کاری کرد که این تنظیم دائمی باشه؟

Reza.Vejdan
08-14-2017, 10:00 AM
سلام. گوشی من lg g pro e988 هستش. از راه دومی که گفتید انجام دادم و درست عمل میکنه اما موقتیه و وقتی به قسمت تنظیمات شبکه اینترنت در تنظیمات گوشی میرم خودکار رو همون حالت قبلی یعنی h میره. نمیشه کاری کرد که این تنظیم دائمی باشه؟
سلام
فعلا نه