PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تعویض فونت پیشفرض رام || انگلیسی و فارسی



Reza.Vejdan
07-25-2014, 03:39 PM
به نام خدا...




همینطوری که از نام تاپیک پیداست این تاپیک برای آموزش تغییر فونت رام در گوشی های ال جی است ..



پیش نیازها>>>


- روت بودن گوشی

- یک فایل منیجر که دسترسی روت داشته باشه

- قبل از هر چیزی از رامتون بکاپ بگیرید


تغییر فونت فارسی >>>


1- فونت مورد نظرتون رو با فرمت ttf انتخاب کنید

2- اسمش رو به DroidNaskhUI-Regular تغییر بدید

3- حالا یک فایل منیجر مثل root Explorer رو باز کنید

4- به مسیر System برید

5- حالا پوشه ی Fonts رو باز کنید

6- حالا اون بالا Mount رو که به طور پیشفرض R/W هست روش کلیک کنید تا به حالت R/O در بیاد

7- حالا فونتی رو که قبلا آماده کردید اینجا Past کنید ...

8- حالا روی DroidNaskhUI-Regular دستتون رو نگه دارید



9- حالا روی prmissions کلیک کنید و به شکل R-W--R--R در بیارید



10- حالا دستگاهتون رو ریبوت کنید...



تغییر فونت انگلیسی >>>




1- فونت مورد نظرتون رو با فرمت ttf انتخاب کنید

2- اسمش رو به Roboto-Regular تغییر بدید

3- حالا یک فایل منیجر مثل root Explorer رو باز کنید

4- به مسیر System برید

5- حالا پوشه ی Fonts رو باز کنید

6- حالا اون بالا Mount رو که به طور پیشفرض R/W هست روش کلیک کنید تا به حالت R/O در بیاد

7- حالا فونتی رو که قبلا آماده کردید اینجا Past کنید ...

8- حالا روی Roboto-Regular دستتون رو نگه دارید



9- حالا روی prmissions کلیک کنید و به شکل R-W--R--R در بیارید



10- حالا دستگاهتون رو ریبوت کنید.

11- اگر فونت عوض نشد در منوی Setting>Display در قسمت Font-Type فونت Roboto رو انتخاب کنید



موفق باشید...

SarMad
08-04-2014, 01:05 AM
سلام من این فروم رو امروز تصادفاً پیدا کردم و مشکلم همین تعویض فونت استوک گوشیم (G2) بود
تو هیچ انجمنی حتی xda هم نمیدونستن، یعنی واسه فونت فارسی کسی نمیدونست
عالیه کاملا کار کرد حتی بدون نیاز به ریبوت

فقط یه سوال

من قبلا گالکسی داشتم تو اون میتونستم فونت کیبورد رو هم عوض کنم
واسه این گوشیم (G2) هم میشه اینکارو کرد

اون موقع تو سامسونگ 3 تا فایل فونت رو جایگزین میکردم . اگه بخواین اسم هاشونو دارم میگم

اگه بشه فونت فارسی کیبرد رو هم عوض کرد عاااالی میشه :thumbsup:

Reza.Vejdan
08-04-2014, 09:26 AM
سلام من این فروم رو امروز تصادفاً پیدا کردم و مشکلم همین تعویض فونت استوک گوشیم (G2) بود
تو هیچ انجمنی حتی xda هم نمیدونستن، یعنی واسه فونت فارسی کسی نمیدونست
عالیه کاملا کار کرد حتی بدون نیاز به ریبوت

فقط یه سوال

من قبلا گالکسی داشتم تو اون میتونستم فونت کیبورد رو هم عوض کنم
واسه این گوشیم (G2) هم میشه اینکارو کرد

اون موقع تو سامسونگ 3 تا فایل فونت رو جایگزین میکردم . اگه بخواین اسم هاشونو دارم میگم

اگه بشه فونت فارسی کیبرد رو هم عوض کرد عاااالی میشه :thumbsup:

با سلام

خوش آمدید...

شما همون آموزش پست اول رو دنبال کنید ولی در عوض بجای تغییر

DroidNaskhUI-Regular

اینبار

DroidNaskh-Regular.ttf

رو تغییر بدید ببینید اوکی میشه یا نه

همینجا خبر بدید

موفق باشید

SarMad
08-04-2014, 02:10 PM
سلام

من متأسفانه دیشب نت ام قطع شد نتونستم همونجا بگم

داداش همون فونت رو با همون اسمی که شما گفتی کپی کردم و prmissions رو مثل همون تنظیم کردم . قبل از ریستارت فونت عوض شد ولی کیبرد نه

اما بعد از ریستارت دیدم فونت کیبرد استوک خود گوشیم هم عوض شد :53:

فقط میتونم بگم عاااااالی بود ممنونم

ای کاش جوری بشه وقتی تو گوگل سرچ میزنی این مطلب رو بیاره، مطمئنم مشکل خیلی ها هستش. فونت فارسی آندروید خیلی ضایعه خدایی ( البته این نظر منه)

ضمناً این بگم که فک کنم فونت DroidNaskh-Regular.ttf کار خاصی نمیکنه. یعنی تو galaxy مهم بود اما تو G2 تغییری نداشت حتی من کلا پاکش کردم و بعدش تمام جاهایی که فونت فارسی ممکن بود توش استفاده بشه چک کردم

از نت و کروم و .... بگیر تا وایبر و غیره

فقط همین فونتی که شما گفتی تأثیر داره فقط. حداقل واسه من تا حالا اینجور بوده. اگه تغییر دیگه ای دیدم حتما میگم که دوستان دیگه هم استفاده کنند

باورت نمیشه من چقد دنبال این بودم، حتی به وبلاگ رسمی ال جی ایران ایمیل هم زدم اما کسی جواب نداد

Reza.Vejdan
08-04-2014, 02:21 PM
سلام

من متأسفانه دیشب نت ام قطع شد نتونستم همونجا بگم

داداش همون فونت رو با همون اسمی که شما گفتی کپی کردم و prmissions رو مثل همون تنظیم کردم . قبل از ریستارت فونت عوض شد ولی کیبرد نه

اما بعد از ریستارت دیدم فونت کیبرد استوک خود گوشیم هم عوض شد :53:

فقط میتونم بگم عاااااالی بود ممنونم

ای کاش جوری بشه وقتی تو گوگل سرچ میزنی این مطلب رو بیاره، مطمئنم مشکل خیلی ها هستش. فونت فارسی آندروید خیلی ضایعه خدایی ( البته این نظر منه)

ضمناً این بگم که فک کنم فونت droidnaskh-regular.ttf کار خاصی نمیکنه. یعنی تو galaxy مهم بود اما تو g2 تغییری نداشت حتی من کلا پاکش کردم و بعدش تمام جاهایی که فونت فارسی ممکن بود توش استفاده بشه چک کردم

از نت و کروم و .... بگیر تا وایبر و غیره

فقط همین فونتی که شما گفتی تأثیر داره فقط. حداقل واسه من تا حالا اینجور بوده. اگه تغییر دیگه ای دیدم حتما میگم که دوستان دیگه هم استفاده کنند

باورت نمیشه من چقد دنبال این بودم، حتی به وبلاگ رسمی ال جی ایران ایمیل هم زدم اما کسی جواب نداد


آموزش تغییر فونت فارسی در گوشی های ال جی رو برای اولین بار در ایران( البته در XDA هم نیست )بنده خودم ارائه دادم و تو هر فرومی دیدید مطلب کپی از مطلب بنده هستش ...

در مورد فونت هم بله اول خودم کمی شک کردم که چرا کیبور عوض نشده چون اون فونتی که گذاشتم فونت ui رو به کلی عوض میکنه اما خب گفتم شاید با این مشکلتون حل بشه و پیشنهاد کردم

خوشحالم که براتون مفید بوده

در مورد ایندکس گوگل هم عزیز فروم تازه کاره و داریم رو مطالب و مدیران کار میکنیم تا کمی رونق بگیره گوگل مطالبی که بازدید زیاد داشته باشند رو ایندکس میکنه

ممنونم از شما

rezahd
03-20-2015, 05:00 PM
میشه اینگلیسی هم بگید

Reza.Vejdan
03-20-2015, 05:15 PM
میشه اینگلیسی هم بگید

به پست اول اضافه شد

قبل از هر چیز یک بکاپ از رامتون بگیرید و بعد تست کنید

bahram57
10-11-2015, 09:13 PM
سلام به مدیر عزیز و فعال انجمن
من برای تغییر فونت فارسی گوشیم دقیقا روش شما رو اجرا کردم اما فونتم عوض نشد لطفا راهنماییم کنید که بدونم مشکل کارم کجا بوده؟؟
گوشی من روت شده و از فایل منیجر روت اکسپلورر استفاده کردم و نام فونت مورد نظرم رو دقیق(با رعایت کوچکی و درشتی حروف) نوشتم و پس از mount کردن در محل پوشه font کپی کردم
البته من قبل از کپی کردن،نام فونتهای درون پوشه font رو چک کردم و فونتی همنام فونتی که میخواستم کپی کنم ندیدم که بخواد پیغام جایگزینی بهم بده،این طبیعی هست؟؟ یا اینکه چون رام رسمی مورد استفاده من که زبان فارسی توی منوی زبان نداره این فونت رو نداشته از قبل؟؟؟
در مورد تغییر پرمیشن هم برام سوال پیش اومد که ترتیبش از کدوم وری نوشته شده چون تا اونجا که من میدونم اولین حرف R دومی W و سومی X هست و من تو نحوه تغییر پرمیشن تردید داشتم ولی هر چندتا رو امتحان کردم فونت بعد از ریستارت عوض نشد.
لطف کنید یه اسکرین شات از پرمیشن ست شده فونت مورد نظر بزارید تا مبتدیهایی که از پرمیشن سر درنمیارن گمراه نشن.
راستی کسی این روش رو روی اندروید 5 تست کرده و جواب گرفته؟؟؟
ممنون از حوصله ای که به خرج میدید برای راهنمایی :1793314109817023835:1793314109817023835

Reza.Vejdan
10-12-2015, 12:12 AM
سلام به مدیر عزیز و فعال انجمن
من برای تغییر فونت فارسی گوشیم دقیقا روش شما رو اجرا کردم اما فونتم عوض نشد لطفا راهنماییم کنید که بدونم مشکل کارم کجا بوده؟؟
گوشی من روت شده و از فایل منیجر روت اکسپلورر استفاده کردم و نام فونت مورد نظرم رو دقیق(با رعایت کوچکی و درشتی حروف) نوشتم و پس از mount کردن در محل پوشه font کپی کردم
البته من قبل از کپی کردن،نام فونتهای درون پوشه font رو چک کردم و فونتی همنام فونتی که میخواستم کپی کنم ندیدم که بخواد پیغام جایگزینی بهم بده،این طبیعی هست؟؟ یا اینکه چون رام رسمی مورد استفاده من که زبان فارسی توی منوی زبان نداره این فونت رو نداشته از قبل؟؟؟
در مورد تغییر پرمیشن هم برام سوال پیش اومد که ترتیبش از کدوم وری نوشته شده چون تا اونجا که من میدونم اولین حرف R دومی W و سومی X هست و من تو نحوه تغییر پرمیشن تردید داشتم ولی هر چندتا رو امتحان کردم فونت بعد از ریستارت عوض نشد.
لطف کنید یه اسکرین شات از پرمیشن ست شده فونت مورد نظر بزارید تا مبتدیهایی که از پرمیشن سر درنمیارن گمراه نشن.
راستی کسی این روش رو روی اندروید 5 تست کرده و جواب گرفته؟؟؟
ممنون از حوصله ای که به خرج میدید برای راهنمایی :1793314109817023835:1793314109817023835

از لیست فونت هاتون شات قرار بدید تا راهنمایی بشید که فونت رو جایگزین چه فونتی باید بکنید

در مورد پرمیشن ها هم سه خط هستن خط اول به این شکل

[Only registered and activated users can see links]

خط دوم و سوم به این شکل

[Only registered and activated users can see links]

این میشه R-W--R--R

bahram57
10-12-2015, 09:54 PM
از لیست فونت هاتون شات قرار بدید تا راهنمایی بشید که فونت رو جایگزین چه فونتی باید بکنید

در مورد پرمیشن ها هم سه خط هستن خط اول به این شکل

[Only registered and activated users can see links]

خط دوم و سوم به این شکل

[Only registered and activated users can see links]

این میشه R-W--R--R

سلام
من از لیست فونتها اسکرین شات تهیه کردم که 18تا عکس شد و برای آپلود عکسها دچار مشکل شدم.فکر میکنم خیلی ازین فونتها زیادی هست و باید حذف بشن چون فونتهای اسیای شرقی هستند.
حالا برای ارسال عکسها چیکار کنم؟؟با تلگرام بفرستم به گروه یا راه دیگه ای هست؟؟

Reza.Vejdan
10-13-2015, 12:50 AM
سلام
من از لیست فونتها اسکرین شات تهیه کردم که 18تا عکس شد و برای آپلود عکسها دچار مشکل شدم.فکر میکنم خیلی ازین فونتها زیادی هست و باید حذف بشن چون فونتهای اسیای شرقی هستند.
حالا برای ارسال عکسها چیکار کنم؟؟با تلگرام بفرستم به گروه یا راه دیگه ای هست؟؟

فقط اسم فونت هایی که Droid و Naskh دارن رو قرار بدید

bahram57
10-13-2015, 07:43 PM
فقط اسم فونت هایی که Droid و Naskh دارن رو قرار بدید

سلام
اینم اسکرین شاتهایی که از بعد از سرچ کردن دو کلمه droid و naskh در پوشه fonts تهیه کردم.البته اگه به آدرس فونتها دقت کنید یک فونت بنام DroidNaskh در پوشه ای بنام JB داخل پوشه FONTS هست که ازین پوشه هم اسکرین شات گذاشتم.
در ضمن راهنمایی کنید که اگه خواستیم برگردیم به فونت پیش فرض رام چیکار باید کنیم؟؟
ممنونم
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]

Reza.Vejdan
10-14-2015, 03:03 AM
سلام
اینم اسکرین شاتهایی که از بعد از سرچ کردن دو کلمه droid و naskh در پوشه fonts تهیه کردم.البته اگه به آدرس فونتها دقت کنید یک فونت بنام DroidNaskh در پوشه ای بنام JB داخل پوشه FONTS هست که ازین پوشه هم اسکرین شات گذاشتم.
در ضمن راهنمایی کنید که اگه خواستیم برگردیم به فونت پیش فرض رام چیکار باید کنیم؟؟
ممنونم



فونت هارو به DroidNaskh-Reqular-SystemUI.ttf تغییر نام بدید و در پوشه ها جایگزین کنید ببینید حل میشه اگر نشد یک لیست از تمامی فونت هاتون تهیه کنید و قرار بدید

در ضمن برای برگردوندن باید یک کپی از فونت در حال حاضر بگیرید و یکجا نگهداری کنید تا در صورت دلخواه بتونید برگردونید

bahram57
10-14-2015, 12:07 PM
فونت هارو به DroidNaskh-Reqular-SystemUI.ttf تغییر نام بدید و در پوشه ها جایگزین کنید ببینید حل میشه اگر نشد یک لیست از تمامی فونت هاتون تهیه کنید و قرار بدید

در ضمن برای برگردوندن باید یک کپی از فونت در حال حاضر بگیرید و یکجا نگهداری کنید تا در صورت دلخواه بتونید برگردونید


سلام
فونت جدید رو با همن اسم جایگزین کردم ولی بعد از رستارت تغییری نکرد.
چون تعداد فونتها زیاده اگه اشکالی نداره اسکرین شاتها رو با تلگرام میفرستم .
ممنونم.:1793314109817023835

Reza.Vejdan
10-14-2015, 12:46 PM
سلام
فونت جدید رو با همن اسم جایگزین کردم ولی بعد از رستارت تغییری نکرد.
چون تعداد فونتها زیاده اگه اشکالی نداره اسکرین شاتها رو با تلگرام میفرستم .
ممنونم.:1793314109817023835

تست کنید و اطلاع بدید

bahram57
10-14-2015, 01:50 PM
تست کنید و اطلاع بدید
سلام به دوستان
با کمک مدیر محترم انجمن تغییر فونت رو گوشی G2 MINI با موفقیت انجام شد.
البته من چون از رام رسمی منطقه آسیای شرقی استفاده میکنم با راهنمایی جناب مدیر فونت جدید رو به نام NotoNaskhUI-Regular.ttf در پوشه فونت جایگزین کردم.با این تغییر فونت کیبورد نیز تغییر کرد.
فونت جدید رو در تاپیک فونتهای تست شده اندروید همراه با اسکرین شات براتون قرار خواهم داد.


[Only registered and activated users can see links]